Liefhebber

Even voorstellen:

Mijn naam is Freddy Büttner. Ik ben woonachtig in Ulft. Ik ben getrouwd met Yvonne en heb twee zoons: Ivan en Ralph. en twee schoondochters Marjolein en Willeke en 3 geweldige kleinzonen Morris en Tommy en Lennon waar ik heel  trots op ben.

Ik ben in 1993 met de duivensport begonnen en ben lid van de P.V. Ons Genoegen te Ulft, met 30 vliegende  leden een gezellige en sterke vereniging waar veel voor de liefhebber word gedaan. Onze vereniging valt onder C.C. Silvolde , De C.C. valt onder  kring 3. Dit alles valt onder afdeling 9.

Nadat ik eerst 12 jaar parkieten heb gekweekt samen met mijn vrouw Yvonne voor tentoonstellingen waar wij onder andere 7 keer Nederlands kampioen zijn geworden en zeker 12 jaar kampioen op verschillende tentoonstellingen geweest zijn , ben ik met de postduiven begonnen.

In 1993 heb ik mijn basis proberen te vormen met duiven van mijn broer Hemmie Büttner uit Doetinchem, van zijn schoonvader Kees Goedhart uit Vorden en nog met een ronde eitjes van Appie Hendriksen uit Doetinchem. Dat zelfde jaar ben ik gestart met het vliegen van de jonge duiven samen met mijn zoon Ivan als combinatie Büttner & Zn. Eind  1995 zijn we verhuist naar het huidige adres waar we nog steeds wonen en daar  ben ik solo gaan vliegen .

Mijn accommodatie is een hok van 8 meter met 4 afdelingen. Daarnaast heb ik nog een ren voor de duivinnen en één afdeling voor mijn vastzitters. Ik hoop nog lang van de duivensport te mogen en kunnen genieten.
duivenhok

Een blik op mijn huidige hok

Fred met hond Wammes

De liefhebber samen met zijn 2 grootste hobby’s

jongenhok

Mijn jonge duiven afdeling

Reacties zijn gesloten.